PENYAKIT ASMA DAN PENYELESAIANNYA AGAR SIHAT TANPA UBAT

Inilah inhaler yang saya pernah gunakan dulu

Selamat petang semua...tengah hari nie saya nak kongsi cikit pengalaman saya..Sebenarnya saya nie seorang yang da penyakit asma(asthma)...sejak dari kecil n samplah dewasan..dah kawen pun still lagi ada asma nie..tp dah tak kerap sangat la..

Sejak dari kecil...boleh dikatakan saya nie selalu saje g hospital..untuk ambil nebulizer..sekiranya pemakaian inhaler tidak boleh lagi mengawal asma saya..itu lah salah satu penyakit yang saya kerap saya hadapi sebelum ini..

Tapi setelah saya mencuba shaklee...ternyata ianya berkesan pd saya..dan Alhamdulillah penyakit yang sering saya hadapi dulu..kini dah tak lagi menyerang dengan kerap..



Nak tahu lebih lanjut..meh kita tengok testimoni suami akak kita nie...dia juga seperti saya..pengguna inhaler..bak kata orang..inhaler dengan diri tak dapat dipisahkan la...


Macam mane...saya sudah dapat penyelesaiannya...jika anda salah seorang yang mempunyai penyakit ini...segera lah dapatkan rawatan sebelum terlambat...bak kata orang..MENCEGAH ITU LEBIH BAIK DARI MENGUBATI KAN...lebih baik kita mencegah sebelum menjadi lebih kronik..



Inilah set Shaklee yang saya gunakan sekarang

  -------------------------------------------------------

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Inginkan konsultan..leh je pm saya..


Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]
017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my
SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM

Popular posts from this blog

PETUA MENGHILANGKAN/MENGURANGKAN ASMA(SEMPUT) SECARA SEMULAJADI AGAR KEKAL SIHAT

10 KELEBIHAN LECITHIN YANG MESTI ANDA KETAHUINYA AGAR TIDAK TERSALAH PILIH