IREACH TRAVEL : MEMBANGKITKAN SEMANGAT SAYA UNTUK BERJAYA - CINTA HATI SAYA

Sunday, 22 October 2017

IREACH TRAVEL : MEMBANGKITKAN SEMANGAT SAYA UNTUK BERJAYA

Setiap manusia mempunyai semangat yang tinggi untuk capai cita2 kan...Macam tu jugak dengan saya..yang semestinya mempunyai cita-cita dan impian untuk berjaya dalam kehidupan nie..

Saya mempunyai keinginan dan cita2 yang ingin sy buat untuk bantu keluarga saya...Dan sebab itulah sy join Shaklee..Sebab ape Shaklee nie..???

TAHAN LAMA
  
Sebabnya saya tahu ianya dah bertahun ada kt Malaysia..Malah bukan sahaja di Malaysia, di seluruh dunia seperti Indonesia, Filifina, Thailand, India, Amerika Syarikat, China dan banyak lagi..
Kalau korang nak tahu salah satu produk yang paling awal sekali yang dihasilkan oleh Shaklee adalah Multivitamin iaitu Vitalea yang dah lebih 100 tahun kat dunia nie tau..
Sebab itulah, saya cakap Shaklee adalah yang paling tahan lama tau. Bukan sehari, bukan setahun, bukan 10 tahun tapi dah lebih 50 tahun.


 BAYARAN BONUS YANG TETAP

Kalau xsilap saya tahun 1998 time kegawatan dulu..Shaklee tetap bayar bonus kat ahli mereka..Walaupun time tu kegawatan ekonomi yang sangat kritikal, tapi Shaklee tetap juga membayar bonus kepada mereka yang telah berusaha. 
Nampak tak..betapa Shaklee nie mementingkan setiap keahlian dorang dalam Shaklee untuk terus bangkit dan berusaha dalan membangunkan oraganisasi mereka sendiri tanpa mengharapkan Shaklee..


Sebab itulah saya sangat yakin dengan Shaklee...Dan salah satu yang membantu sy tok naikkan semangat adalah dengan join Whatsapp iReach Travel nie...kalau korg join group nie..memang membakar lah semangat korg nie..
Setiap daripada mereka nie ada saja gambar yang mereka akan upload dalam group..contoh macam kat oversea la...yang dalam negera nie la..semuanya gambar yang mereka pergi bercuti...waaaa...memang boleh la panas kan hati sy nie..




Nak join macam mereka ke..boleh je..meh daftar kan keahlian korg tu..dan boleh join dengan mereka nie..boleh join group secret kitorang nie..tok tahu lebih banyak aktiviti mereka..

Sebelum nie mereka join aktiviti trip dengan cruise tau..sempena kejayaan mereka dalam membangunkan group mereka sendiri..Jadi Shaklee belanja mereka pergi ke Thailand naik cruise tau...

Meh lah join kami, In Shaa Allah korang akan dapat banyak benefit nanti..