PERIOD DAN JERAWAT SEMAKIN PULIH DENGAN SHAKLEE

Jerawat dan period sering menjadi masalah kepada semua orang...Terutama wanita yang bekerjaya...Mane taknya..mane nak pikir kerja..masalah bercinta..masalah rumah tangga..macam-macam masalah lah..

Jom kita share seorang sister nie..macam mane dia boleh selesaikan masalah dia dan dengan produk pae yang dia gunakannya..

-------------------------------------------------------------------------------------------------


 TESTIMONI : KHAIRIAH ZAINOL ABIDIN

Assalamualaikum.

Kisah cinta Kay bermula bila Kay menghadapi masalah period yang tidak teratur, dan jerawat naik mendadak disebabkan hormon yang tak seimbang dan resdung sejak sekolah menengah. Kulit muka kusam dan tidak ceria..,tidak sekata... 

Kay mula ambil shaklee pada 2013 setelah berhabis beribu jugak rasanya jika dikumpulkan ketika membeli pelbagai produk dan ke SPA untuk menangani masalah ini.

Alhamdulillah.. sejak ESP dijadikan minuman harian dan tidak pernah skip makan GLA,AlFALFA,B Complex,Vita C. Period Kay walaupun lambat untuk kembali normal seperti wanita lain.. Kay pernah jugak rasa nak stop makan selepas setahun takde perubahan.. tapi upline bagi semangat n teruskan makan. Katanya.. ada yg makan 3 tahun baru period ok. Kay tawakkal sahaja.. berharap bulan2 berikutnya.. period cantik.. alhamdulillah.. memang betul.. sekarang hampir setahun juga.. period Kay dh datang tiap bulan,kulit berjerawat semakin lama semakin kurang,parut2 makin pudar.. Simptom2 resdung juga semakin surut. Kalau tak.. kay memang rajin selsema sepanjang tahun.. berbulan bulan.. selsema tak berhenti.

Alhamdulillah. Syukur.. walaupun lambat kenal shaklee.. Kay dah tekad takkan cuba produk lain lagi.. InsyaAllah.. doakan Kay dapat menimang cahayamata pula selepas ini.. Terima Kasih semua.kiki emoticon.


-----------------------------------------------------------------------------------

Alhamdulillah..masalah akk nie dah semakin pulih dengan set Shaklee..Anda ingin mencubanya..boleh cari saya..Saya akan guide anda macam mana nak makannya..Saya berikan konsultan yang cukup terbaik untuk anda..


Popular posts from this blog

PETUA MENGHILANGKAN/MENGURANGKAN ASMA(SEMPUT) SECARA SEMULAJADI AGAR KEKAL SIHAT

PENYAKIT ASMA DAN PENYELESAIANNYA AGAR SIHAT TANPA UBAT

10 KELEBIHAN LECITHIN YANG MESTI ANDA KETAHUINYA AGAR TIDAK TERSALAH PILIH