PERTUTURAN SUAMI SEMAKIN PULIH DENGAN BANTUAN VIVIX - CINTA HATI SAYA

Monday, 14 December 2015

PERTUTURAN SUAMI SEMAKIN PULIH DENGAN BANTUAN VIVIX

Assalammualaikum..sy Hafza Aein..yang berkongsi cerita mengenai suami saya yang mengalami stroke dan juga masalah percakapan..Tapi setelah menggunakan produk Shaklee iaitu VIVIX...Alhamdulillah suami semakin pulih..
..


Tanggal 28 April 2014...suami mengalami masalah stroke..dimana doktor mengesahkan pembengkakan otak kiri yang menjadi bengkak dengan cepat...Ya Allah...hanya Allah je yang tahu..mavam mane perasaan saya time tu..
.

Doktor membuat keputusan hanya pembedahan pembukaan tempurung kepala sahaja yang dapat menyelamatkan nyawa suami...Tanpa berfikir panjang, saya bersetuju untuk suami dibedah..kerana tiada pilihan lain..Kalau ada pun..besar kemungkinan boleh menjadi risiko yang paling besar..
.

1 MEI 2014..Jam 4pg suami masuk ke dewan pembedahan dan pakar memberitahu saya..pembedahan ni merupakan major operation...saya redha dengan segala kemungkinan yang berlaku..Jam 8pg..berita yang ditunggu telah tiba..Alhamdulillah..suami selamat menjalani pembedahan..dan ditempatkan di Unit Rawatan Rapi untuk pemantauan doktor...
.

4 MEI 2014..keadaan suami masih lagi tidak sedar...dan doktor telah memberitahu saya..yang sel-sel otak di bahagian otak kiri telah mati..dan ada 3 kemungkinan yang terjadi pada suami..

1- tidak dapat mengingat sape dia dan ahli keluarga...
2- boleh mengingat tapi cepat lupa..
3- masalah pertuturan..
.

Saya menjadi bimbang selepas itu..apa yang saya harapkan..lepas suami sedar dia akan mengingat semua ahli keluarga sendiri..dan alhamdulilah..Allah Maha Besar...bila dia dah sedar...Dia masih lagi ingat akan kami sekeluarga...
.

Cuma yang menjadi masalah..bila setiap pertuturan dia menjadikan kami tidak faham..tapi tak apa..saya ingat lagi dengan produk VIVIX...saya baca setiap testimoni pasal stroke nie..apakah kesan dia bile dia makan..dan apakah boleh pulih dengan minunnya..
.

Saya cuba bagi dia setiap malam dengan 1 sudu kecil..dan berdoa setiap kali saya bag pada dia..untuk pulihkan sel-sel yang dah mati di otak dia..sebab otak kiri merupakan otak untuk bertutur dan mengira..
.

Alhamdulillah setelah hampir setahun...saya berikan VIVIX..pertuturan suami semakin pulih..dan doktor pun puji suami nampak semakin berseri-seri dan makin banyak cakap..Hahaha..suka saya mendengarnya..bile doktor cakap macam tu..
.

Terima kasih Shaklee...telah membantu menyembuhkan suami saya...dan keluarga..Terima kasih juga pada upline saya yang memahami keadaan saya..yang memberi cadangan ambil VIVIX untuk bantu pulihkan suami saya..
.

I love Shaklee...

Keadaan suami sebelum diserang stroke

Keadaan suami pada bulan MEI 2014keadaan suami pada November 2015

Terima kasih Shaklee..sebab dah bantu suami saya dari masalah yang dialaminya...
No comments:

Post a Comment