Skip to main content

RAHSIA KULIT CANTIK TANPA KESAN SAMPINGAN AGAR KULIT SENTIASA BERSERI

Mendapatkan kulit yang cantik menjadi idaman setiap wanita..Tapi tak terkecuali juga dengan kaum adam..Mereka juga inginkan kulit yang cantik..Almaklumlah sekarang nie orang panggil ape..Metroseksual kan..Alaa..yang bergaya dan berketerampilan nie..

Ternyata pelbagai produk yang terdapat dipasaran sekarang nie..Tapi belum tentu ada yang bersesuaian dengan kulit anda..Betu tak?? So, bagaimana nak dapatkan kulit yang cantik nie, tanpa kesan sampingan pulak tu...Saya sedia membantu anda untuk mendapatkan kulit yang cantik..

 ESP - Sudah semestinya ESP nie adalah minuman yang sangat2 membantu dalam proses kecantikan kulit..Kenapa ye?? Sebabnya protein dalam ESP nie akan membantu meransang pembentukan semula kulit dan otot..Dengan kandungan asid amino yang sangat diperlukan oleh tubuh kita dapat membantu membina kuku, kulit, darah, organ, dan lain-lain sekaligus menjadikan awet muda..
 VITA C SR - Yang nie..semua orang mesti dah tahukan fungsinya..Membantu membekalkan kolagen pada kulit..Bukan itu sahaja, Vit C SR nie juga membantu mencerahkan kulit dan membantu mengurangkan masalah parut
 B-COMPLEX - Tekanan juga boleh menyebabkan kulit mengalami gangguan..Kerana kekurangan oksigen yang dapat dibekalkan oleh darah ke seluruh organ..Jadinya, B Complex membantu melawan tekanan agar dapat memastikan segala fungsi saraf dapat berjalan lancar..Sekaligus, dapat membantu mengurangkan masalah tekanan.
 ALFALFA COMPLEX - Satu item yang membantu mendetoxkan segala racun dan kotoran dalam badan..Bila ada kotoran dalam usus nie..segala suplemen yang dimakan memang tak akan berfungsi dengan baik..Jadi nak cantik kenelag detoxkan usus tu dulu..Bila usus cantik, kulit pun turut cantik juga..
GLA COMPLEX -  Ini salah satu yang terbaik untuk kaum wanita..kerana ianya membantu menstabilkan hormon wanita..Biasalah kaum wanita nie ada 2 hormon yang kene di'jaga', jadi perlukan GLA nie untuk stabilkan hormon..Lepastu barulah boleh cantikkan kulit..

Jom kita tengok vlog nie..Dahulu beliau menghadapi masalah kulit yang teruk..Nak cantik punya pasal..sanggup ambil produk yang boleh mendatangkan masalah pada kulit..Kini beliau dah semakin cantik..



Nak dapatkan produk yang beliau gunakan nie..pm saya pun boleh 0173739567


Popular posts from this blog

PETUA MENGHILANGKAN/MENGURANGKAN ASMA(SEMPUT) SECARA SEMULAJADI AGAR KEKAL SIHAT

Banyak gelaran yang diberikan untuk penyakit asma nie...ada yang menyebutnya semput la...lelah lah...asma la...sesak nafas la..Tapi yang penting..ianya tetap satu penyakit yang sukar untuk dikawal jika tiada ubat-ubatan yang khusus digunakan..

Penyakit ini tidak mengenal sesiapa pun...samada lelaki ataupun wanita mahupun kanak-kanak..Risiko untuk memulihkan penyakit ini bergantung kepada antibodi seseorang itu..samada mereka berupaya untuk melawannya atau membiarkannya..
Mari kita tengok apa itu penyakit Asma/lelah :
Penyakit Asma atau lelah merupakan penyakitimmunologi yang menyebabkan kesukaran bernafas. Ini adalah kerana ketika pesakit diserang asma, keradangan dan spasma pada selaput dinding laluan udara menyebabkan bronkiol di dalam paru-paru menjadi sempit. Pesakit asma mungkin mengalami pernafasan bersiul (wheezing), sesak nafas, dan sukar untuk bersenam. Ketika otot mengejang, saluran udara mengecil dan menghalang pernafasan. Apabila ini terjadi,paru-paru akan berkurangan udara.…

PENYAKIT ASMA DAN PENYELESAIANNYA AGAR SIHAT TANPA UBAT

Selamat petang semua...tengah hari nie saya nak kongsi cikit pengalaman saya..Sebenarnya saya nie seorang yang da penyakit asma(asthma)...sejak dari kecil n samplah dewasan..dah kawen pun still lagi ada asma nie..tp dah tak kerap sangat la..
Sejak dari kecil...boleh dikatakan saya nie selalu saje g hospital..untuk ambil nebulizer..sekiranya pemakaian inhaler tidak boleh lagi mengawal asma saya..itu lah salah satu penyakit yang saya kerap saya hadapi sebelum ini..
Tapi setelah saya mencuba shaklee...ternyata ianya berkesan pd saya..dan Alhamdulillah penyakit yang sering saya hadapi dulu..kini dah tak lagi menyerang dengan kerap..


Nak tahu lebih lanjut..meh kita tengok testimoni suami akak kita nie...dia juga seperti saya..pengguna inhaler..bak kata orang..inhaler dengan diri tak dapat dipisahkan la...
Rawatan Asma Kronik? Inhaler Bukan Kawan Baik Dia Lagi from iReach HD on Vimeo.
Macam mane...saya sudah dapat penyelesaiannya...jika anda salah seorang yang mempunyai penyakit ini...segera lah…

10 KELEBIHAN LECITHIN YANG MESTI ANDA KETAHUINYA AGAR TIDAK TERSALAH PILIH

Pengalaman saya makan Lecithin ni...sebab nak kuruskan badan..almaklumla..time tu anak dah 2 orang...Mula la terasa badan-badan ni dah menggeleber semacam.. Kawan saya rekemen kan Shaklee ni...Time nak guna tu memang la was2 kan..iye la..xtau pe yang da kt dalam tu.. -------------------------------------------------------------------------------------------- LECITHIN merupakan campuran glikolipidtrigliserid dan fosfolipid. Lesitin digunakan sebagai bahan tambah makanan serta dalam ubat-ubatan. Kebiasaanya lecithin merupakan produk halal kerana ia diperbuat dari teluratau minyaksoya, terdapat juga diambil dari minyakbunga matahari.Bagi orang biasa, lecithin lazimnya merupakan salah satu bahan kandungan yang dimasukkan kedalam produk coklatsusu.
 Lecithin diestrak dari kacang soya organik bukan GMO, setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu…