Wednesday, 5 October 2016

LUKA BERSALIN SEMAKIN PULIH DENGAN VIVIX, IBU KEMBALI SENYUM

Pengalaman bersalin memang sesuatu yang sangat mengembirakan  buat seorang wanita..Mane tidaknya..Ianya merupakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan..Biarlah bersalin banyak kali pun..pengalaman itu memang best..Tidak dapat diceritakan dan digambarkan..

Tapi selepas bersalin..temoh berpantang adalah yang paling menyeksakan..Lebih-lebih lagi jika bahagian kemaluan itu dijahit selepas bersalin..Bayangkanlah, betapa seksanya ibu itu untuk menguruskan diri sendiri..jika tidak dijaga boleh menyebabkan kelukaan yang serius..dan boleh mendatangkan penyakit lain..

Ikuti testimoni nie..Bagaimana seorang ibu yang mengalami luka bersalin yang terbuka dan pulih setelah mencuba satu produk nie...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




[LUKA JAHIT BERSALIN TERBUKA SAMPAI TAK BOLEH JALAN, TAK BOLEH DUDUK]
.

Bersalinkan Maryam secara normal dan vacum. 2 hari sakit tak dapat tidur, seminggu di hospital, 2 kali induce.

Sehari balik dari hospital, maryam demam panas dan kuning naik tinggi. Jadi kena masuk nicu.

5 hari dia di NICU, Ainul ulang alik 2-3 kali ke DEMC setiap hari untuk hantar susu.

Jahit kat bawah yang " banyak" belum sembuh.. asyik bergerak ke sana sini sampai 1 tahap ainul nak berjalan pun sakit giler. nak duduk lagi la. sampai dalam kereta menangis dekat husband sebab tak boleh nak duduk pun. nak duduk pun takut. huhuu

Ya ALLAH sakitnya. 

Nak duduk sakit.. 

Nak berjalan lagi la sakit..

Sampai nak duduk menanges.. huhuhu

Last pilihan Ainul makan VIVIX. dulu rasa vivix ni MAHAL la. Tapi bila dah SAKIT , MAHAL dah tak nampak dah. Yang PENTING sakit hilang.

3 Hari konsistent makan setiap hari....

ALHAMDULILLAH.. lega sangat. Dah takde pedih, sakit nak duduk, berjalan. Siap boleh pakai seluar
.

BONUS lagi bila makan vivix semasa berpantang ni:

1. SUSU MERIAH. memang dalam pantang susu memang banyak. tapi kali ni ' lain sangat ' .. sampai demam pulak bengkak susu. Alhamdulillah dapat bayak buat stok ebm untuk anak. 

2. Darah kotor berketul ketul keluar. cerita dekat akak mengurut. dia cakap bagus darah tu keluar. darah tu kalau tak keluar bahaya. bahaya kalau darah nifas ni tak keluar betul betul. keluar habis. pernah baca darah nifas yang tak bersih boleh jadi kanser. 

3. Badan rasa segar, sedap la orang cakap. takde la lemau semacam. badan bertenaga. boleh uruskan anak anak walaupun pantang sendiri. muka pun tak pucat sebab peredaran darah berjalan lancar
.

Kalau rasa set berpantang banyak bebenor nak kena telan, ambil je vivix ni je rasanya dah cukup. ALL in 1.

Memang berbaloi makan vivix masa pantang. Sangat puas hati. Next berpantang pun akan pastikan vivix ada pada hari pertama bersalin nanti. baru la luka cepat sembuhkan

Terima kasih kerana hadir dalam hidup saya.

Terima kasih sebab kembalikan senyuman saya.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bagi bakal ibu yang sering risau..suplement ape nak dimakan ketika berpantang..Saya boleh suggest kan anda dengan Vivix..


- Membantu anda kelihatan cergas
- Membantu anda memulihkan luka bersalin
- Mengurangkan masalah tekanan rendah semasa berpantang
- Membantu menambahkan susu badan
- Membantu mencantikkan kulit anda
- Mengurangkan stress
- Membantu anda lebih sihat
- Membekalkan anda tenaga semasa berpantang
- Bertindak sebagai antioksidan yang terbaik dari buah anggur

Sememangnya Vivix nie dah banyak bantu mereka yang menghadapi masalah kesihatan..

Berminat untuk mendapatkannya ??
Boleh hubungi saya.

Hafza Aein
0173739567