JERAWAT BATU HILANG SELEPAS AMALKAN PRODUK INI, KINI HIDUP TERASA BEBAS - CINTA HATI SAYA

Friday, 18 November 2016

JERAWAT BATU HILANG SELEPAS AMALKAN PRODUK INI, KINI HIDUP TERASA BEBAS

JERAWAT..

Kepada yang dah pernah mengalaminya memang menjadi igauan dalam hidup..mana tidaknya..boleh membuatkan rasa rendah diri terhadap diri sendiri..dengan keadaan muka yang berjerawat..

Tapi jika kene dengan cara dan produk yang bersesuaian memang tidak menjadi masalah...Malah ada yang dah bertahun-tahun mencuba pelbagai masih lagi tidak menemui jalan penyelesaiannya..

Meh cini, saya nak bagitahu satu testimoni yang boleh anda ikuti..bagaimana akak nie menghadapi masalah jerawat batu yang akhirnya hilang setelah mengamalkan produk nie..

---------------------------------------------------------------------------------------------

 [JERAWAT BATU HILANG SELEPAS AMALKAN VIVIX]
.

Assalamualaikum..Hai.. Saya Sarah..berumur 33 tahun. Sebelum ni saya pernah mengalami masalah kulit muka yang agak teruk. Muka saya jenis muka yang berminyak. Jadi, jerawat senang sangat tumbuh dan kadang-kadang bernanah seperti jerawat batu. Boleh dikatakan hari-hari ada je jerawat baru menyebabkan muka saya penuh dengan bekas-bekas jerawat terutama di bahagian pipi.
.

Kulit saya sangat sensitif pada pencuci muka terutama yang mengandungi alkohol dan bahan kimia kerana ia menyebabkan kulit saya bertambah kering. Disebabkan itu, saya tak pakai langsung mana-mana pencuci muka.
.

3 tahun yang lepas saya mula mengamalkan Vivix. Vivix ni produk Anti Penuaan dan Antioksidan. Saya jadi teruja nak cuba sebab fungsi Vivix nie sendiri yang membantu memperbaiki sel DNA kita. Bila sel kita sihat InsyaAllah kulit kita juga akan sihat.
.

Baru-baru nie saya perbaharui passport saya. Memang agak terkejut bila dibandingkan dengan gambar passport saya 2 tahun lepas. Sangat-sangat berbeza. Muka makin licin dan paling tak sangka gambar passport lama saya memang nampak macam muka makcik-makcik. Tapi gambar terbaru saya nampak kelihatan lebih muda sedikit.
.

Sekarang, saya dah pun berani memakai pencuci muka kerana kulit muka dah semakin baik. Kulit dah tak berminyak macam dulu, jerawat dah jarang-jarang tumbuh dan bekas jerawat dah pudar.
.

Nasihat saya pada kawan-kawan yang ada masalah kulit muka, dah pakai dan consume macam-macam produk, tapi masih tak berkesan, cuba rawat sel-sel badan dengan Vivix ni konsisten selama 3 tahun. Insya Allah masalah kulit muka kawan-kawan akan dapat di atasi.
---------------------------------------------------------------------------------------

Dah lihat hasilnya..memang terbaikkan Vivix nie..Boleh menyelamatkan anda dari berasa rendahdiri...malah anda berasa bebas dan bahagia dengan diri anda...

Berminat untuk mendapatkannya..boleh hubungi saya..

Hafza Aein
0173739567

No comments:

Post a Comment