Friday, 18 November 2016

MASALAH PENGLIHATAN AKIBAT STROKE SEMAKIN PULIH DENGAN KONSISTEN SUPLEMENT SHAKLEE

Assalammualaikum..

Masih kenal dengan saya lagikan..hahaha..almaklumlah dah lama tak bersua kat blog nie..Macam-macam masalah yang timbul..Tapi tujuan saya nak tulis kat blog nie bukan pasal masalah saya ye..Korang jangan risau..

Saya nak share kan cikit..masalah yang dihadapi oleh suami saya sendiri..Kalau korang masih ingat..saya pernah sharekan testimoni suami saya yang menghidapi masalah stroke pada tahun 2014 dahulu..

Dan saya share kan sekali dengan testimoni yang beliau semakin sihat setelah minum suplement SHaklee iaitu VIVIX yang kaya dengan bahan yang terbaik untuk bantu atasi masalah semua penyakit...

Kali nie lak saya nak share masalah suami saya yang semakin pulih dari masalah penglihatan..Kalau dulu beliau selalu komplen mata kabur lah..tak nampak lah..macam-macam lagilah..Tapi setelah konsume dengan Vivix..Alhamdulillah masalah beliau semakin pulih..



[MATA SIHAT TERPELIHARA DENGAN VIVIX]
.

Assalammualaikum...saya Hafzazuraein a.k.a Hafza Aein..Kalau anda masih ingat lagi..saya pernah tuliskan kisah suami saya yang menghidapi stroke pendarahan sehingga menyebabkan masalah pertuturan..
.

Dan mungkin tamai yang tak menyangka suami saya sekarang makin beransur pulih dari masalah itu..Alhamdulillah saya bersyukur sangat-sangat kepada Allah s.w.t, keluarga dan juga rakan2 yang lain..
.

Tapi kali ni saya nak share sikit pasal suami saya juga...yang dah consume dengan Vivix lebih setahun..untuk bantu atasi masalah stroke beliau..
.

Kebiasaanya, orang stroke ini mempunyai masalah mata kan.. Kadang-kadang sukar untuk melihat...akibat dari sel-sel yang dah mati di otak mereka.. Begitu juga dengan suami saya..
.

Pada mulanya, beliau hanya menghadapi masalah pertuturan..Tapi tidak diketahui juga menghadapi masalah mata..mungkin sebab silau..atau pun masalah saraf pada mata..
.

Kami dapat tahu bila membuat pemeriksaan susulan di bahagian Rehab di Hospital..Selepas itu, doktor menyarankan untuk melakukan pemeriksaan mata di bahagian pakar mata..
.

Tapi..apa yang memeranjatkan saya dan juga doktor mata..semua ujian mata yang dijalankan tidak menunjukkan pun beliau menghadapi masalah mata..Malah semuanya 'perfect' ...Sampaikan doktor pun berkata "Saya sendiri pun tidak dapat bacaan macam ni"
.

Ini lah hasilnya setelah consume Vivix..yang dah lebih setahun..Alhamdulillah..Dengan izin Allah s.w.t...mata suami semakin baik walaupun beliau sudah pun berumur hampir 40 tahun..
.

Malah kalau dilihat pun..tiada satu uban pun ada di kepalanya..dan kelihatan awet muda lagi..Memang terbaiklah Vivix..
.

Terima kasih Vivix kerana menjadikan saya dan keluarga semakin sihat..



Alhamdulillah...Setelah sekian lama saya dan keluarga setia dengan Shaklee..tiada yang mustahil untuk saya dan keluarga harapkan..hanyalah kesihatan yang terbaik buat kami sekeluarga...

Ingin sihat seperti kami sekeluarga...Pilih lah Shaklee yang sememangnya produk kesihatan yang terbaik di dunia..

Anda berminat untuk mendapatkannya..Boleh hubungi saya..

Hafza Aein
0173739567