YOUTH : FEEDBACK CUTOMER SETELAH MENGGUNAKAN YOUTH - CINTA HATI SAYA

Thursday, 8 February 2018

YOUTH : FEEDBACK CUTOMER SETELAH MENGGUNAKAN YOUTH

Assalammualaikum..

Tinggal lagi beberapa hari je lagi Youth nak dilancarkan. Tak sabar rasanya nk tunggu keluaran Youth nie. Dah ramai yang buat tabungan untuk dimasukkan dalam list. Sebabnya nak try produk baru Shaklee nie.
Meh saya nak share cikit testimoni dari pengguna Youth. 

Mereka nie Master-master yang terawal yang dah Shaklee berikan kat dorang nie untuk mencuba Youth. Shaklee nak dorang rasai penanagan Youth dulu sebelum kami Sid mencubanya.

Dan ini adalah hasilnya..Bukan sahaja untuk wanita ye..tetapi sesuai juga untuk lelaki..Tak percaya..cer tengok kat bawah nie.






Yang ini pula adalah testimoni SID Yang dah beli Youth untuk merasainya. Dan selepas nie, kami pula yang akan merasainya..




Nantikan keluaran Youth Bulan Mac. Dan boleh siap-siap lah untuk Youth..