KURUS SELEPAS BERSALIN MENJADI IDAMAN SEORANG WANITA AGAR KEMBALI MENAWAN

Menjadi trauma kalau lepas bersalin je berat badan tak turun-turun kan...WAAAAA...nak nangis rasenya..Dahlah gemuk time preggy..Ni gemuk pulak time dah lepas bersalin...

Kadang tu..da yang susah nak turunkan berat badan..Dan ada juga yang senang nak turun kan berat badan..Semuanya bergantung pada cara pemakanan dan juga cara berpantang..

Nak tahu tak cara turunkan berat badan sampai 20kg..Meh tonton video nie dulu..




Ada 4 tips yang diberikan oleh akak nie..

1. Mangamalkan Breastfeeding..amalkan SET BERPANTANG.
    - Sentiasa menyusukan anak walau dengan apa cara sekali pun..Ianya dapat membantu membekalkan susu untuk anak anda..

2. Minum air yang banyak
    - Ini membantu untuk membakar kalori dalam badan..dan sekaligus membantu ibu-ibu cepat kenyang

3. Jaga kalori
    - kalori amat penting untuk dijaga..Dengan penjagaan kalori dapat membantu ibu-ibu yang mengalami masalah berat badan dapat turunkan berat badan dengan mudah..Nak senang..kenelah banyak bersenam..

4. Nutrisi dan makanan seimbang
    - Pemakanan untuk ibu menyusukan bayi amat dititik beratkan kerana ingin menjaga kesihatan bayi anda..jadi dengan Shaklee ianya mempunyai nutrisi yang lengkap untuk membantu ibu menurunkan berat badan..







Turunkan berat badan dan menaikkan kecantikan adalah perkara yang sering menjadi masalah untuk kaum ibu-ibu..Tapi dengan SET BERPANTANG dan juga SET KECANTIKAN SHAKLEE..tiada masalah lagi..

Anda boleh mencubanya dan mengamalkannya..Dan anda akan dapati perbezaannya yang amat ketara..Jangan lepaskan peluang ye..

Ikutilah nasihat akak tadi..Walaupun mengamalkan set kecantikan tetapi SUSU TIDAK MERUMDUM...


Hubungi saya untuk ketahui lebih lanjut:

IG : @arryanayash
FB : Hafza Aein
PAGES : Butik Vitamin Aein
W/A : 0173739567


Popular posts from this blog

PETUA MENGHILANGKAN/MENGURANGKAN ASMA(SEMPUT) SECARA SEMULAJADI AGAR KEKAL SIHAT

PENYAKIT ASMA DAN PENYELESAIANNYA AGAR SIHAT TANPA UBAT

10 KELEBIHAN LECITHIN YANG MESTI ANDA KETAHUINYA AGAR TIDAK TERSALAH PILIH