Wednesday, 11 May 2016

PENDAPATAN ONLINE : BENARKAH SHAKLEE BOLEH BANTU UNTUK TINGKATKAN PENDAPATAN SECARA ONLINE??

Zaman sekarang dah ramai yang mula berniaga..memang tak salah pun kalau nak berniaga..Sebab nabi Muhammad s.a.w pun pernah bersabda yang 9/10 dari pekerjaan adalah berniaga...

Kalau kita tengok di media sosial seperti facebook, instagram, pages, blog..Rata-ratanya adalah anak muda..tapi tak kurang juga dengan golongan suri rumah..Mereka juga telah mula untuk mengubah perspektif orang lelaki yang mane suri rumah nie hanya duduk senang dan goyang kaki je..


Kenapa tak percaya???? ..Kalau tak percaya..meh kita tengok video nie dulu..bagaimana suri rumah boleh menjana pendapatan hanya dengan berniaga secara online sahaja...


Nak Jana Pendapatan Online Untuk Bayar Sewa Rumah? from iReach HD on Vimeo


Asalnya hanya untuk mengambil Set Hamil dan Set berpantang sebagai "jamu" semasa hamil dan berpantang..Ternyata keberkesanan dari produk itu sendiri  telah mengubah pendapat menjadi pendapatan...

Kemudian berkongsi kebaikan dan kelebihan produk Shaklee hanya melalui media sosial sahaja tetapi telah bertukar menjadi perniagaan...Senang bukan..Malah dari berniaga itu dapat lah pendapatan yang boleh membantu sara hidup keluarga...

Best kan...

Ada yang ingin menjadi seperti akak kita nie?? 

Kalau ada yang ingin menjadi seperti dia..meh pm saya cepat..In Shaa Allah..anda tidak akan rugi...malah anda akan berasa sangat-sangat puas hati nanti...




Notakaki : Saya juga seperti akak nie..bermula dengan makan sendiri tapi sekarang ingin berkongsi kebaikan dan kelebihan denagn produk Shaklee..