Tuesday, 26 January 2016

BAGAIMANA VIVIX HILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK ?

Tabiat merokok sudah menjadi budaya yang tak boleh dihapuskan lagi..Kalau tak hisap rokok..digantikan pula dengan Vape...Fatwa dh keluarkan pun masih lagi berdegil nak hisap jugak..

Tapi sejauh mane nak hilangkan ketagihan merokok nie..Itu lah yang menjadi persoalan sehingga sekarang..Walaupun cukai semakin naik..Tapi sanggup juga nak beli rokok..

Vivix juga membantu mereka yang menjadi perokok tegar..supaya berhenti merokok..katakan " TAK NAK PADA ROKOK "


Saya ambil petikan nie dari seorang Master saya...Beliau menjelaskan bagaimana VIVIX bertindak untuk menghilangkan ketagihan kepada perokok..
-----------------------------------------------------------------------------

BAGAIMANA VIVIX HILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK
Assalamualaikum wbt
Dah banyak testimonials yang dikongsikan tentang kejayaan berhenti merokok dgn Vivix kan... Persoalannya, macamana Vivix ni boleh hilangkan ketagihan merokok?
1. Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih nak nikotin pun hilang.
2. Orang merokok merasakan satu 'feeling' bila dia isap rokok. Sbb tu bila dia berhenti isap rokok, otak dia rasa lain macam & memanggil2 utk dia hisap rokok balik bg mendapatkan semula 'feeling' tu. Vivix boleh memberikan 'feeling' tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.
3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk2 juga. sebab tu ramai orang yg berhenti merokok tiba2, dia kena macam2 penyakit. senang cakap, badan 'terkejut' dgn keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dgn Vivix boleh redakan kejutan tu.

Sebaiknya Vivix diambil bersama dgn DTX Complex utk detox segala benda yg ada dalam organ dalaman terutama hati.
--------------------------------------------------------------------

Pada ibu-ibu dn juga isteri...jom bantu keluarga anda yang ketagihan rokok nie dengan bagi mereka VIVIX..Bukan sahaja dapat menyelamatkan mereka dari penyakit..Tapi juga dapat selamatkan duit dari 'dibakar' oleh mereka...