5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU AMBIL SET SHAKLEE YANG MELETOP NIE

Shaklee terkenal dengan pelbagai set kn..contohnya set kecantikan..set penyusuan..set berpantang..set anti penuaan..macam2 lagi la kn...

tapi kenapa anda perlu ambil set shaklee nie dengan saya...meh cni sy nak bagitau  cikit...



1. SEMULAJADI DAN SELAMAT

     - Produk Shaklee telah berada di pasaran lebih 55 tahun..Dan menjadi peneraju dalam pergerakan alam sekitar..Shaklee juga menjalankan lebih daripada 350 ujian pada setiap ramuan untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya dan menjalankan lebih 100 ribu ujian klinikal setahun bagi memastikan ketulenan dan kebolehan potensi sebenar..






2. HALAL DAN BERKESAN
    -  Produk barangan Shaklee juga mendapat sijil halal yang diikhtiraf di seluruh dunia...Antaranya termasuk Malaysia...Walaupun pengikhtirafan yang dibuat di Islamic Services of America tetapi Malaysia mengesahkan pengikhtirafan tersebut adalah sah...dan boleh dibawa masuk di Malaysia...
    - Shaklee mengambil kesan daripada mereka yang mengamalkan supplement Shaklee denagn mereka yang mengambil supplement lain dan mereka yang tidak mengambil supplemnet...Dan terbukti bahawa supplement Shaklee amat berkesan dengan tahap kesihatan terhadap mereka..


3. BUKAN UBAT
    - Shaklee bukanlah ubat yang biasa dikeluarkan dipasaran..Tetapi adalah makanan tambahan yang melengkapkan sistem nutrisi dalam badan...Amalan pemakanan yang tidak seimbang boleh menyebabkan pelbagai penyakit..Jadi Shaklee membantu anda untuk melengkapkan nutrisi anda..

4. MEMBANTU TAHAP KESIHATAN YANG OPTIMUM
    - Pengambilan makanan yang tidak seimbang ditambah pula dengan persekitaran yang semakin tercemar...Banyak memberikan kesan buruk kepada kita...Jadi Shaklee membantu anda untuk mendapatkan tahap kesihatan yang optimum disamping menjalani kehidupan yang lebih sihat...


5. PEK YANG MURAH
    - Sape cakap Shaklee nie mahal..Xde mahal mane pun..Anda boleh membeli dengan pek yang murah..sederhana dan juga mahal..Tapi mengikut bajet anda la...Tak ada yang membebankan pun...

-------------------------------


Macam mane...kowg dah buat pilihan kan...Jadi jangan tunggu lagi...Beli lah sekarang...


Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]

017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my
SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM

Popular posts from this blog

PETUA MENGHILANGKAN/MENGURANGKAN ASMA(SEMPUT) SECARA SEMULAJADI AGAR KEKAL SIHAT

PENYAKIT ASMA DAN PENYELESAIANNYA AGAR SIHAT TANPA UBAT

10 KELEBIHAN LECITHIN YANG MESTI ANDA KETAHUINYA AGAR TIDAK TERSALAH PILIH