KEBAIKAN NUTRIFERON YANG HARUS DIKETAHUI JIKA INGIN TRAVEL - CINTA HATI SAYA

Monday, 17 August 2015

KEBAIKAN NUTRIFERON YANG HARUS DIKETAHUI JIKA INGIN TRAVEL


Sekarang musim Haji..Ramai jemaah haji yang akan berada di Kota Suci Mekah...Tapi memandangkan cuaca sekarang amat panas disana...Segala persiapan harus dilakukan..Antaranya persiapan ubat-ubatan..Terutama bagi golongan yang dah berusia...

Takkan nak bawak banyak sangat ubatkan...Mesti banyak tempat yang nak diperlukan...Apa kata jemaah haji boleh bawak NUTRIFERON je...Meh cini saya nak cite cikit pasal Nutriferon ni..

1.Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia


Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.


2.Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*

Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*

3.Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon

Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

4.Rumusan Berpaten Yang Eksklusif

NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.


5.40 tahun kajian

- Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru,NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi.