Wednesday, 19 August 2015

TRAVEL MEMANG BEST..LAGI BEST DENGAN SET TRAVEL SHAKLEE

Saya belum berpeluang lagi intuk travel dengan shaklee..tapi apa yang saya faham dan dapati...ramai2 sid yang dah join travel shaklee..dowg cakap best...

KEGEMBIRAAN TRAVEL DENGAN SHAKLEE


Macam tak sabar rasenya nak travel dengan shaklee...
Sebelum tu..kita tengok dulu barang keperluan diri yang penting untuk dibawa time travel...

Dengar2 lak tahun nie da trip ke Italy..waaa..syoknya...Bukan tu je...dapat sekali pakej Umrah tau...waa..lagi lah syok kan..

Jangan lupe tau...brg2 nie sangat penting..sebabnya membantu anda untuk kelihatan cergas semasa travel...

Bukan tu je..membantu anda sentiasa menjaga kulit agar sentiasa segar dan kekal cantik...walaupun tak bermake up...




Inilah barang keperluan yang penting time nak travel...Susah jugak kalau barang asas nie xde tau...Tapi kalau balik kampung..inilah barang yang saya akan bawak..dan mesti ada dalam kereta saya...