Thursday, 9 July 2015

KECANTIKAN TERSERLAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Kecantikan memang tak lari dengan wanita..lelaki juga tak terkecualikan..Apa sahaja..sanggup nak buat asalkan kelihatan cantik...

Shaklee ada keluarkan kolagen yang bermutu tinggi tau..Macam jenama yang lain...dowg juga ada keluarkan jugak kan...tapi yang bestnya..kolagen Shaklee nie memang lambat kesannya...dalam 3 or 4 minggu..baru nampak kesannya...Janji selamat digunakan tau..

Jom kita baca dan selidik cikit pasal kolagen shaklee nie...
  • Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen,kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
  • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. [1box mengandungi 15 uncang]

Sambungan cikit lagi pasal kolagen nie...

>>>Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu*

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan


Faedah tambahan :: menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang.Membantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.


-----------------------------

Nampak...best tak dengan kolagen nie...Memang kowg rugi tau tak cubanya...Nak lagi best..kolagen nie boleh buat masker tau...hasilnya..ppeeerrrggghh...lembut je kulit muka tau...

tak caya..kenelah cuba dulu..baru leh tau..caya ke tak..

Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]

017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my
SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM