YOUTH : 4 BAHAN UTAMA DALAM YOUTH YANG ANDA TIDAK KETAHUI DAN IANYA PENTING - CINTA HATI SAYA

Sunday, 25 March 2018

YOUTH : 4 BAHAN UTAMA DALAM YOUTH YANG ANDA TIDAK KETAHUI DAN IANYA PENTING

Assalammualaikum..

Seperti yang kita ketahui, Youth adalah produk penjagaan kulit dari Shaklee yang dah pun berada dipasaran sejak bulan Mac lagi.

Dan sekarang ianya menjadi semakin laris dari hari ke hari.

 Kenapa ianya semakin laris ye ??

Apa yang membuatkan Youth nie semakin laris ??

Bagaimana Youth nie bertindak untuk kulit ??

Jom kita terjah, apa yang ada dalam Youth nie yang orang ramai semakin jatuh cinta.1. MUSCADINE GRAPE


Bahan yang ada lam Youth nie sama dengan yang ada dalam Vivix. Muscadine Grape adalah bahan utama yang mengandungi polifenol yang diproses dan dipatenkan untuk melindungi dan membaiki DNA serta menghalang kerosakan kolegan dan elastin. Ianya juga menjadi pelindung kulit dari radikal bebas.


2. LOTUS JAPONICUS


 Lotus Japonicus ini membantu mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan kolagen, elastin dan fibrilin. Ianya juga menjadikan kulit tegang tanpa kedutan

Dihasilkan bersama dengan Schisandra Chinensis untuk memperbanyakkan nutrien dan tenaga pada struktur kulit secara berstruktur.


3. APPLE STEM CELL EXTRACT

 
Apple adalah salah satu bahan utama dalam Youth. Ianya berfungsi mengaktfikan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit.

Selain itu, apple stem cell juga membantu mengekalkan dan membaiki tisu kulit agar menjadikan kulit sentiasa berseri, lembut, segar dan tahan lebih lama.


4. SCHISANDRA CHINENSIS


Di negara Jepun, China, dan Korea, mereka telah lama menggunaka Schisandra Chinensis nie untuk menjadikan kulit mereka kelihatan cantik. Jadi, Youth telah menggunakannya untuk membantu melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit.

Schisandra Chinensis ini juga membantu menyokong struktur kulit, menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan memberikan khasiat kepada kulit.

Schisandra Chinensis bersifat antioksida untuk membantu melindungi kulit dari radikal bebas.


5. VITAL REPAIR + (VITAMINS+BOTANICALS)
VITAL REPAIR ini membantu memberikan nutrien antioksidan dan vitamin-vitamin yang sangat penting untuk menghalang kulit dari terkena radikal bebas yang boleh merosakkan kulit.

Ianya juga membantu menggalakkan tumbesaran kepada sel baruYouth menjanjikan yang terbaik untuk semua jenis kulit tanpa meragukan. Ianya juga ter terbukti dalam pelbagai testimoni yang telah dilakukan. dan kesannya dapat dilihat seawal 7 hari penggunaannya.

Jika anda inginkan yang lebih baik untuk kulit, anda haruslah pilih untuk dalaman juga. Bak kata orang cantik luaran, cantik dalaman juga, barulah kulit akan menjadi lebih berseri-seri.
Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya...


Anda juga boleh membelinya secara sendiri dengan klick di bawah.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=470a56024992f439e57c954aec7e0a26

No comments:

Post a Comment