Saturday, 9 May 2015

PROMOSI YES SHAKLEE YANG SUPERB

As salam...dah lame sy tak memblogkan diri kt cini..tapi kali nie sy nak memblogkn diri untuk anda semua...Untuk permulaan Bulan Mei 2015 nie...Shaklee ada sediakan duit raya untuk semua orang...sape yang nak kne lah jadi keahlian dulu la kan...Nak tahu kelebihan jadi ahli nie..boleh refer kat link nie k...

Shaklee ada menyediakan set yang paling hot-hot sekarang nie...Nama set tu..SET YES...Alaa...nie nama baru..tapi bestnya set nie..sangat2 menjimatkan tau..
PROMOSI YES


Promosi YES nie..didatangkan dengan 4 set tau...

1. SET KESIHATAN PRENATAL - set untuk merancang kehamilan...Dalam set nie ada 6 item...(ESP, VITALEA, B COMPLEX, OSTEMATRIX, SR VITA C PLUS, OMEGA GUARD)...Harga bagi set nie RM 467...

2. SET KESIHATAN BERPANTANG -  set untuk berpantang bagi ibu2 yang bersalin normal or pembedahan...Dalam set nie pulak ada 6 item jugak..(ESP, VITALEA, ALFALFA SMALL, OSTEMATRIX, SR VITA C PLUS, OMEGA GUARD)..boleh add on dengan ZINC COMPLEX (untuk penyembuhan luka)..Harga set nie RM 467

3. SET KESIHATAN KURUS - menurunkan berat badan dan pelangsingan..Dalam set nie ada 6 item gak..(CINCH SHAKE MIX, CINCH ENERGY TEA MIX, HERBLAX, VITALEA, LECITHIN)...Harga set nie..RM 536

4. SET KESIHATAN YOUNG LIVING - tonic ajaib yang membantu kesihatan menyeluruh...(VIVIX)..Harga set nie RM 760..

Tapi..nak bagitahu kt cini...Shaklee akan bagi 5% diakaun bg setiap set2 yang anda ambil..Ada lagi tau dowg bagi free je VITALEA yang harga dia RM 95...Nampak...berbaloi2 tak kalau anda ambil dari sekarang...Banyak tak kurang tu...

Nak lagi best..kalau jd ahli..Shaklee akan bagi bonus yang sangat2 best...Rugi betul kalau anda lepaskan peluang nie kan...



Jom kita oder dulu..sebelum terlambat kan...


Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]
017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my

SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM