Thursday, 16 April 2015

KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE DENGAN SAYA

Assalammualaikum dan selamat pagi semua...Salam Jumaat yang penuh berkat hari nie..Pagi nie saya nak citer cikit macam mane nak jadi ahli Shaklee yang berjaya...Tapi sebelum tu, kita kena tahu dulu ape dia KEISTIMEWAAN YANG SHAKLEE BAGI..



1.   MODAL SERENDAH RM80
      
Dengan bermodal hanya RM80 sahaja..anda sudah boleh menjadi hali Shaklee..Bukan banyak mane pun..juz RM80 je kan..Lepas tu macam2 lagi yang anda boleh nikmatinya..Tak percaya lagi..Meh kita tengok ape yang ada lagi




2.   MENJADI AHLI SEUMUR HIDUP
      
Boleh jadi ahli seumur hidup tau..Sebab ape ye...Sebab kalau jadi ahli shaklee..anda boleh dapat diskaun sebanyak 15% - 25%..Tengok betapa untungnya kan...kalau jadi ahli.. Selain itu, anda juga boleh mula untuk berbisnes..atau untuk diri sendiri pun boleh juga..




3.   BOLEH KUMPUL POINT
     
 Setiap belian yang anda buat akan dapat point..Sama juga kalau kita beli barang kat kedai mane yang ada point card..Contoh situasi kat kedai Farmasi XXX..


Casher : Pn..ada member card tak??

Pn A    : Tak ada la..kenapa ye??
Casher : Kalau pn ada card..pn boleh collet point..Lepas tu pn boleh buat penebusan point tersebut..Pn berminat ke??
Pn A    : Boleh la..
Casher : Lagi satu pn boleh dapat diskaun ahli sebanyak 10%..


Sama juga mcam Shaklee.Tapi Shaklee menjanjikan yang lebih sekiranya point yang dikumpul tu..melebihi yang ditetapkan..Nak tahu ape dia..Mcm biasa la Kne Join dulu baru tahu..





4.   MENJANA PENDAPATAN 
     
 Ahli shaklee boleh mendapat pendapatan melebihi dari gaji sekarang..Macam mane caranya..Ahli shaklee perlulah membeli produk untuk mendapatkan point..Dari situ, point yang terkumpul akan dibayar secara CASH..


     Dah ramai yang membuktikan, mereka mendapat sehingga 6 angka..melebihi gaji pekerjaan yang dilakukan sebelum nie..Tapi knelah serius kalau nak kan gaji yang lumayan kan..Kalau anda gigih pasti lumayan yang akan anda dapat..



     Kalau orang yang berkerjaya boleh buat..tak kan la Suri rumah tak boleh pulak kan..Time sekaranglah suri rumah digalakkan untuk membuat bisnes..





5.   BIMBINGAN KELAS OFFLINE/ONLINE
    
  Tak perlu risau..kalau anda tiada basic bisness..saya pun tak ada basic bisnes..Kami disini akan sedia membantu anda untuk berjaya dalam bisnes nie..


     Bukan tu saja, kami ada SIFU-SIFU yang dah berjaya yang akan membimbing kita untuk lebih suksess lagi..Bak kata citer MENTOR.."TUNJUK AJARKU SIFU"





6.  BONUS BULANAN
     
 Kalau orang gomen gaji dia nak hujung-hujung bulan...orang keje swasta cukup bulan,..Tapi shaklee bagi gaji PERTENGAHAN BULAN...haa..time orang sume dah kering gaji..Kita pulak dapat gaji,..mesti syok kan..




7.   BUKAN PIRAMID
     
 Shaklee bukan MLM yang mengamalkan sistem piramid.. dimana upline akan mendapat pendapatan yang lebih besar..Tapi dengan syarat kne ada downline..TETAPI, shaklee mengamalkan sistem siapa usaha lebih..akan dapat hadiah lumayan..tidak perlukan downline pun tak pe..Untungkan..




8.   PRODUK YANG HALAL
     
 Shaklee mengeluarkan produk yang halal dan mendapat pengiktirafan dari seluruh dunia..








9.   PROMOSI SETIAP BULAN
      
Shaklee akan OFFER Promosi Produk secara bulanan ISTIMEWA untuk Ahli Shaklee sahaja. Setiap bulan, Shaklee akan pilih satu daripada produk-produknya untuk mendapat promosi pembelian istimewa dan harganya lebih rendah dari harga ahli.


KEISTEMEWAAN JADI AHLI
Tunggu apa lagi...DAFTAR LA SEKARANG..PASTI ANDA TIDAK AKAN MENYESAL..Sumenya bermula dihujung jari anda sahaja..




Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]
017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my

SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM