APA YANG BEST SANGAT DENGAN TWIN PACK VIVIX HINGGA RAMAI YANG MEMBELINYA - CINTA HATI SAYA

Tuesday, 8 March 2016

APA YANG BEST SANGAT DENGAN TWIN PACK VIVIX HINGGA RAMAI YANG MEMBELINYAVivix salah satu produk Shaklee yang mendapat sambutan hangat..Bulan lepas je dah ramai yang beli Vivix nie..tak kisah la dengan SID mane pun..

Bile tanya je..ape produk yang paling terbaik untuk membantu semua penyakit....Rata2 SID akan memberitahu Vivix lah yang paling banyak membantu...

Dengan 1 botol sahaja..anda boleh dapat banyak manfaat...
Tapi yang paling best sekarang nie..bile Shaklee offer korang dengan harga twin pack..1. KEAHLIAN PERCUMA
* Kalau nak jadi seorang SID..anda perlu bayar RM70...baru boleh menjadi ahli seumur hidup..Tapi bila anda beli TWIN pack nie..secara automatik anda akan menjadi keahlian Shaklee seumur hidup...Nampak tak..betapa bestnya...Bile dah jadi ahli..anda boleh borong menggunakan keahlian anda..

2. DISKAUN 5% 
* Biasanya orang akan beli sebotol..sebab harga dia yang mahal..Tapi jika anda bandingkan harga dia untuk sebotol Vivix...dengan TWIN PACK nie...Anda dah boleh jimat sebanyak RM40..Banyak tu penjimatan dia..

3. CASH BONUS DARIPADA SHAKLEE
* Keahlian anda membolehkan anda menerima bonus..Sape yang nak bagi kan walaupun hanya RM38..Tapi Shaklee akan bagi anda macam tu je...

4. PENGHANTARAN PERCUMA
* Biasanya, kalau kita beli sesuatu barang mesti akan dikenekan kos penghantaran kan..Tapi bile anda beli TWIN PACK nie..Shaklee bagi free je...tak payah nak bayar kos penghantaran tau..Anda dah boleh jimat lagi..


Ini lah kelebihan VIVIX TWIN PACK...Memang banyak penjimatan...Kalau dengan balance tu anda boleh tambah belikan Mealshake untuk anak anda...yang membantu menambahkan selera anak anda, membantu mencegah sembelit, membantu ekzema..

Berbaloi-baloi tak..satu keluarga sume boleh mendapat suplement yang selamat, berkesan dan mesra alam...


Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]
017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my
SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAMNo comments:

Post a Comment