KELEBIHAN ESP YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI HINGGA REPEAT BANYAK KALI - CINTA HATI SAYA

Tuesday, 8 March 2016

KELEBIHAN ESP YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI HINGGA REPEAT BANYAK KALI

ESP...atau Soy Protein Isolate Powder...Memang menjadi kegilaan ramai...Mane tak nya..Rasenya yang sedap..rase keaslian soya nya..yang tidak boleh dapat dari mane-mane pun...

Banyak kelebihan soya Shaklee nie..Nak tahu ape dia..Jom kita lihat apa kelebihan soya nie..

-------------------------------------------------------

Jom lihat antara KELEBIHAN ESP]
[✔] Kulit yang cantik - Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, mempercepat penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
[✔] Membaiki pigmentasi - Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.
[✔] Awet Muda - Asid amino penting dalam membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.


Apa itu Asid Amino?
- Protin terdiri daripada lebih 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protin yang berbeza mengikut kepada keperluan protin dan enzim yang diperlukan oleh tubuh manusia.
- Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh manusia. Ini dikenali sebagai asid-amino tak perlu. Manakala asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh manusia dan harus diperolehi dari sumber pemakanan dikenali sebagai asid-amino perlu. ESP Shaklee menyediakan kesemua asid-amino perlu tersebut.


[✔] Baik untuk hormon - Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.
[✔] Baik untuk prostat - Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.
[✔] Pembekal tenaga - Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun-baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan. Sesuai diminum ketika berpuasa!
[✔] Membaiki memori - Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.
[Bestnyaa.. Apa sebenarnya ESP ni ye?]
ツ ESP merupakan serbuk kacang soya yang diiktiraf di seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protien yang tinggi yang pernah dihasilkan.
ツ Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "non-GMO" (non-genetically modified organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula setiap 850g (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.
ツ Secara mudahnya, ESP adalah protien. Protien membantu membina sel-sel baru dan menggantikan sel-sel lama. Sebab tu sesiapa yang mengamalkan ESP ini dalam tempoh kitaran 21 hari akan nampak perubahan di wajah (sel lama digantikan dengan sel baru), manakala sel badan akan digantikan dalam kitaran 90 hari.
ツ Apabila sel-sel anda sihat, maka penyerapan vitamin-vitamin yang lain dapat diserap secara optimum dan anda mampu mendapatkan kesemua khasiat vitamin tersebut!


Inilah ESP nya...besar tau tong dia..Nak try..Boleh cari saya tau...Bulan nie ada harga promosi..

* BELI 6 PERCUMA 1 dengan harga RM 900 JER

* BELI 2 DAPAT LESS 5% dengan harga RM 285 JER..

Cepat-cepat borong sekarang..sebelum kehabisan


Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]
017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my
SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM

No comments:

Post a Comment