PULIHKAN PENYAKIT GOUT DENGAN VIVIX AGAR TIDAK MENJADI MUDARAT - CINTA HATI SAYA

Sunday, 6 March 2016

PULIHKAN PENYAKIT GOUT DENGAN VIVIX AGAR TIDAK MENJADI MUDARAT

Gout adalah suatu penyakit yang dah lama sejak zaman dahulu lagi..Masa dahulu tiada cara untuk merawat penyakit nie...sehinggalah boleh menyebabkan kemudaratan dan kecacatan..Tapi pada masa kini, gout sudah boleh dirawat dan dikawal.

Apa itu gout sebenarnya...?? Gout adalah disebabkan oleh pengumpalan atau lebihan asid surid di dalam badan..Biasanya lebihan asid surik nie dibuang melalui air kencing..Tetapi bila lebihan yang tidak dapat dibuang boleh menyebabkan pengumpulan pada sendi dan boleh menyebabkan gout..Pelbagai cara boleh didapati untuk pulihkan gout,,ada yang menggunakan cara tradisional..ada yang menggunakan cara moden..Tak kisah lah mane-mane pun caranya..Asalkan boleh pulihkan gout...tapi bagi yang inginkan kesenangan dan tidak mahukan banyak makan ubat/suplement..

Anda boleh cuba dengan VIVIX..Jom kita tengok dulu testimoni nie..Semuanya pulih dengan VIVIX..Alhamdulillah...,Vivix bertindak melalui 4 cara iaitu :

  1. Memperbaiki DNA
  2. Mengurangkan inflamasi
  3. Meningkatkan penghasilan tenaga
  4. Mengelakkan pengumpulan protein AGE (Advanced Glycation End Product)

Jadi, pertama sekali, Vivix telah memperbaiki kesemua kerosakan pada sel darah dengan menstabilkan kandungan asid urik ke tahap yang normal.Setelah itu, ia juga memperbaiki sel-sel yang telah membengkak dan sakit itu supaya kembali kepada sel yang sihat.

Vivix jugak mengelakkan pengumpulan protein-protein hasil pengikatan gula dan protein berlebihan dalam badan yang mengundang kepada penyakit-penyakit kronik di dalam badan seperti diabetes, alzheimer dan penyakit salur darah.

Bezanya Vivix dengan supplement yang lain, adalah, Vivix bertindak dari dalam DNA lagi, iaitu unit terkecil di dalam sel manusia yang mengandungi maklumat genetik kita!

Sebab itulah saya mengesyorkan VIVIX sebagai alternatif untuk membantu pulihkan gout..dan saya doakan agar pesakit gout dapat pulih seperti sedia kala...


Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]
017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my
SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM


No comments:

Post a Comment