Wednesday, 15 April 2015

SET KURUS SHAKLEE YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA AGAR KURUS SECARA SIHAT

Macam-macam produk yang dijual kat pasaran sekarang kan...Tapi belum tentu menjamin kan keselamatan kt diri yang makannya..Hanya kerana murah dan cepat..ramai yang membelinya..

Tapi shaklee tetap menjamin kesihatan yang selamat dan berkesan..Bukan sahaja memberikan kesan yang terbaik..tapi dapat bonus sekali..KURUS DAN CANTIK..Tak kan tak nak kot..Rasenya ramai wanita yang inginkan macamtu kn..


Supplement shaklee boleh membantu untuk pengurangan berat badan..Disamping diet yang seimbang..Jom kita tengok apa ada pada set kurus nie..


Dengan 3 langkah mudah..anda dapat berat badan yang ideal


1- MEMBAKAR LEMAK

Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak berlebihan dalam badan. Ia perlu dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan. Supplement yang sesuai untuk membakar lemak adalah lecithin dan omega guard.


Lecithin


  • Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
  • Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
  • Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
  • Membantu kawal paras triglycerides.
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat pada pembuluh-pembuluh darah.
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

Omega Guard

  • Mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu meningkatkan paras hormon Leptin iaitu hormon penting dalam pengawalan selera makan.
  • Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengehadkan rasa lapar.
  • Leptin juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, semakin cepatlah LEMAK JAHAT dibakar.
  • Dalam satu kajian di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengambil asid lemak Omega 3 lebih banyak membakar lemak berbanding mereka yang hanya bersenam tanpa mengambil asid lemak Omega 3. 

2) MEMBUANG TOKSIK

Setelah lemak tadi dibakar atau dicairkan, ia perlulah dikeluarkan dari badan ;) Proses membuang pula haruslah buang sehabis-habisnya, tak nak ada sikit pun tertinggal. Supplement yang sesuai ialah:

Herb-Lax

  • Membersihkan najis tersekat
  • Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh badan kita
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut

Alfalfa

  • Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
  • Membantu membuang angin dalam badan.
  • Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Melegakan sembelit

3) MEMBINA OTOT

Setelah lemak dibakar dan dibuang dari badan, kulit dan otot menjadi kendur. Sebab itu anda perlukan supplement untuk membina semula otot-otot tersebut. Supplement yang sesuai ialah:

Cinch Shake

  • Cinch Shake ni terdiri daripada tiga perasa iaitu caffe latte, vanilla dan coklat. (boleh pilih ikut selera sendiri, kalau saya suka vanilla ^^ )
  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO

Energizing Soy Protein (ESP)


  • Dihasilkan daripada kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) dan terkenal sebagai energy-booster atau pemangkin tenaga. Tenaga yang dihasilkan dapat bertahan berjam-jam lamanya.
  • Mengandungi 22 jenis asid amino dan termasuklah 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia sendiri.
  • Kandungan protein di dalam kacang soya adalah 2 x ganda dari daging, 4 x lebih dari telur dan 12 x lebih dari susu. ESP juga mengandungi lemak dan kolestrol yang rendah dan diserap dengan mudah oleh badan.
  • Asid amino yang ada dalam ESP membantu membina otot, rambut, darah, kuku, kulit, organ, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan pelbagai lagi. Jadi, ESP adalah kunci kepada kulit dan otot yang muda, juga mengekalkan tenaga sepanjang hari.
Yang mana satu..pilihan hati..semua mempunyai fungsi yang sama...cuma harga je yang berlainan..Terpulang pada anda..

Nota: Diet yang seimbang..pemakanan yang betul..senaman yang konsisten..minum air 3liter sehari..membantu penurunan yang cepat


Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]

017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my
SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM