Sunday, 26 April 2015

KENAPA PILIH HAND DISH WASH??

As salam..hari nie saya nak kongsi cikit pasal hand dish wash shaklee...Kat luar sana dah banyak sangat kn produk pencuci pinggan mangkuk...Kadang-kadang tu ada yang menggunakannya untuk basuh barang lain...macam cuci singki la...basuh botol anak la....Tapi selamat ke???




Jom kita tengok fakta hand dish wash nie dulu....


Get Clean Dish Wash ternyata:
• Lembut pada tangan
• Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan
• Tahan lama kerana kepekatannya
• Menjadikan pinggan bersih berkilau
• Hanya beberapa titisan dapat mencuci timbunan pingan mangkuk di dalam sinki


DishWash Concentrated tidak mengandungi bahan-bahan tersebut mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Selamat
  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
Berkesan
  • Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
  • Buih Sabun yang lebih tahan lama
Mesra alam

  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan


Sebenarnya..saya gunakannya untuk basuh botol anak saya...sebab ianya..dari bahan semulajadi dan selamat digunakan...yang penting bersih dari semua kerak yang melekat kt botol dan puting tu...bukan main happy la sayakan...sebab bersih...Sedikit je titiskan kat air...buih dia dah banyak...




Satu botol tahan 3-4 bulan...jimat pun jimat..Senang cite la...sumenya ok la...kalau tak caye..knelah guna..baru tau..ape yang saya cakap nie...



Hafza Aein  Shaklee Independent Distributor [ID No : 979401]

017-3739567|aein_pspns@yahoo.com.my
SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM